fredag den 2. marts 2007

VIGTIG INFORMATION

HUSK STOR BRED DEMO I DAG LØRDAG KL 15 FRA RØVHULSPLADSEN. Se mere info længere nede.

Gå på gaden igen i dag og vis din støtte til sagen på den måde, som du synes er passende.

Dette er naturligvis ingen opfordring til at gøre noget ulovligt, men hvis du alligevel gør det så tænk dig om, for der er kameraer overalt og væggene har ører.

1. Vær maskeret, hvis du kaster sten, bygger barrikader eller maler graffiti. Maskeret betyder også ingen patches, skjul dit hår osv. Og vær maskeret hele tiden, for ellers bliver du bare fotograferet før eller senere uden maskering.

Og hvis du har lavet noget ulovligt, så skil dig af med det tøj, du havde på, mens du gjorde det. Specielt tøj, som er letgenkendeligt, fx med patches eller malingpletter eller lignende. Det samme gælder sko, handsker osv. Smid det i en tøjcontainer langt væk eller smid det i et af de mange, flotte bål rundt omkring på gaderne. Politiet komemr til at køre retssager på de her ting i lang tid fremover og vil søge efter bevismaterialer alle steder, også på dine forældres loft.

2. Hav handsker på hele tiden, så du ikke efterlader fingeraftryk på fx sten.

3. Gør alt for at undgå anholdelse, de prøver at sigte folk for ting, der kan spærre dem inde. Og holder dem længe i detentionen.

4. Hvis du bliver anholdt eller afhørt, så husk, at du ALDRIG MÅ UDTALE DIG. Du må heller ikke sige, at du IKKE har gjort noget eller at du bare var til stede. Alt er ulovligt lige nu. Du skal kun sige 'jeg ønsker ikke at udtale mig.'

5. Og lad være med at udtale dig til pressen, for de er ikke nogens venner, og du får højst sandsynligt problemer af det, ligesom du risikerer at bringe os allesammen i problemer.

6. Du kan læse om, hvordan man håndterer tåregas og meget mere på aktivist.nu

7. Du kan og bør læse dine rettigheder på blackcross.dk

Det kan være svært at huske, når man er derude og det hele brænder og adrenalinen pumper, men det er fucking vigtigt. Lad være med at lave et festmåltid til pansernes retssager mod os. Tænk dig om og fortæl disse råd videre til alle dem, du ser, der tydeligvis ikke kender dem, uanset om det er nogen du kender eller ej. I dag er vi alle sammen venner og systemet er - som altid - vores fjende.


GOD KAMP!