torsdag den 1. marts 2007

INITIATIVET STØTTER UNGDOMSHUSET

Pressemeddelelse.

Politiet er gået ind i en sag, som i bund og grund er politisk. Ritt Bjerregaard og de andre inde på Rådhuset har ikke været interesserede nok i at finde en løsning på sagen om Jagtvej 69. Ruth Evensen har ønsket en krig mod alt, hvad vi holder af.

Og imorges begyndte politiet så en rydning.

Vi tilgiver det aldrig.

"Det er jo fuldstændigt absurd at rydde et velfungerende kulturhus, når der i virkeligheden er brug for flere brugerstryede kultur- og ungdomshuse. Jeg kan ikke finde dækkende ord for min frustration og vrede," udtaler Mads clausen, talsperson for Initiativet for Flere Ungdomshuse.

Vi opfordrer alle til at udtrykke deres følelser for Ungdomshuset, og den behandling det har fået, på den måde, som de finder passende. Enhver støtteerklæring har værdi. Initiativet for Flere Ungdomshuse bakker et hundrede procent op om kampen. Vi ser det som en naturlig del af kampen for flere huse, at vi støtter de eksisterende.

Husk at komme til demonstration i aften klokken 17 fra Blågårds Plads, og så er der fakkeloptog fra Røvhulspladsen til Folkets Park kl 22 i aften.

Kampen Fortsætter!


Initiativet for Flere Ungdomshuse