tirsdag den 13. februar 2007

STØTTE FRA DEN JYSKE VESTKYST


(Initiativet har modtaget denne støtteerklæring fra den anden ende af landet!)

Hjernedød popmusik, ligegyldigt modetøj, profittænkning, diskrimination og fascistiske skønhedsidealer hænger folk ud af halsen over hele landet. Ikke kun i København findes der unge, som ønsker at finde steder, hvor man ikke bliver afvist, fordi man ser ud på en bestemt måde eller steder, hvor de spiller musik, som man gider høre og sælger drinks, man har råd til. Vi er også trætte af ikke at have andre steder at hænge ud, end udenfor byens indkøbscenter.

Hvis Københavns Kommune sørger for, at København bliver lige så søvnigt som Søndervig, hvor skal vi så drømme os hen, og hvor skal vi flytte hen, når vi flytter hjemmefra? Den kulturelle udrensning, som er i gang på landsplan, og som gør livet hårdt for alt og alle, der stikker ud, ender med at skræmme hele den kreative, selvstændigt tænkende, innovative del af den danske ungdom til udlandet for evigt, fordi der ikke er noget sted her, hvor vi kan være i fred for normaliseringsmaskinen.

Initiativet for Flere Ungdomshuse har vores fulde opbakning. København har brug for brugerstyrede ungdomshuse. Hvis ikke de skal ligge i København, er der næppe nogen steder i Danmark, de kan ligge. Og et helt land uden bare et enkelt brugerstyret ungdomshus er en uhyggeligt skræmmende tanke.

Kampen fortsætter!

Søndervig BZ’erne