lørdag den 3. februar 2007

ENDNU ET UNGDOMSHUS BZ'AT


Pressemeddelelse.

Vi har nu BZ'at endnu et ungdomshus i København. Nu drejer det sig om Grøndalsvænge Alle 13 i Nordvest. Vi har tænkt os at blive her og gøre huset flot og rart at være i, så vi kan bruge det som ungdomshus.

"Dette er ikke et alternativ til Jagtvej 69. Dette er ikke en enaftensforestilling. Dette er vores nye ungdomshus nummer to og vi er kommet for at blive. Vi forlader ikke huset frivilligt, men vi vil heller ikke forsvare det med vold." Siger Anna Sørensen, talsperson for Initiativet for Flere Ungdomshuse.

"Vi opfordrer politiet til ikke at gå ind i sagen, før politikerne på Rådhuset gør det. Det er i sidste ende ikke dem, vi vil i kontakt med, og vi synes ærligt talt ikke det er fair overfor hverken dem eller os, at det altid er dem, der ender med at stå med lorten, i en sag, som er politisk. Politikerne må kunne leve op til det ansvar, de har, og finde en løsning på problemet. Nu har vi i hvert fald hjulpet dem på vej med et konkret forslag," supplerer Anikka Viby.

I kan kontakte vores pressetelefon på 50227464.

Igen gør vi udtrykkeligt opmærksom på, at vi IKKE repræsenterer Ungdomshuset på Jagtvej 69. Vi taler altså ikke på deres vegne og svarer ikke på spørgsmål omkring Jagtvej 69.

Ungdomshuset på Jagtvej 69 har Initiativets fulde opbakning.

Nedenfor er anført nogle generelle argumenter for, hvorfor vi gør, som vi gør og for, hvad det er, vi overhovedet vil. (se ti punkter)

Foto: Hans Jørgensen - nathue.dk