lørdag den 3. februar 2007

BZ'AT HUS RYDDET


Pressemeddelelse.

Igen har politiet taget en opgave på sig, som de ikke har fortjent og givet os en behandling, som vi på ingen måde har fortjent. Alt sammen fordi politikerne ikke tør lytte til den befolkning, de repræsenterer, og tage ansvar og finde en løsning på det problem, der hedder, at der er mange unge mennesker i København, der råber på flere brugerstyrede ungdomshuse, mens Kommunen råder over mange tomme bygninger, som den uden videre kunne stille til rådighed for de unge.

”Vi er ikke overraskede, men vi er stadig skuffede. Politiet burde se tingenes store perspektiv og melde klart ud overfor Rådhuset, at de ikke kan bruge flere ressourcer på at rydde huse og smide de samme unge ud igen og igen, indtil politikerne går ind i sagen. Det kan ikke være deres opgave at stå med lorten hver gang. Og det kan ikke være rigtigt, at så mange unge mennesker fortjener en så ublid og udemokratisk behandling.” Siger Anikka Viby, talsperson for Initiativet.

Vi har igen i dag vist, at vi er mange og at vi er villige til at ofre meget for at få flere steder at være. Vi har også vist, at kommunen råder over ejendomme, som kunne være udmærkede ungdomshuse.

”Initiativet for Flere ungdomshuse bliver ved med at aktionere, indtil der er brugerstyrede ungdomshuse nok i København til at opfylde det behov, der er.” Slår Anikka Viby fast.

Initiativet for Flere Ungdomshuse

Foto: Hans Jørgensen - nathue.dk